• Wekelijks nieuwe artikelen
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending V.A. €65,-
  • Niet goed is geld terug

Sale

Producten 37-72 van 175

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Filter de producten
Merk
Less
Kinderschoenen
Schoenmaat
Prijs
-

Producten 37-72 van 175

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR IS A NEW PAIR OF SHOES

Neem eens een kijkje bij ons in de sale wanneer je op zoek bent naar een nieuw paar schoenen. Hier vind je namelijk de meest prachtige schoenen, en dat voor een onwijs scherpe prijs. Of je nu op zoek bent naar hoge laarzen, stoere boots, slippers, sneakers of hakken; je vindt het allemaal bij Style Woerden.

In onze sale vind je de mooiste schoenen van hoogwaardige kwaliteit

Wat voor stijl je ook hebt, in onze sale vind je gegarandeerd de schoenen die je nodig hebt. Bovendien profiteer je altijd van schoenen die lang meegaan, aangezien de kwaliteit van de schoenen erg hoog is; ongeacht of je nu slippers of cowboylaarzen wilt bestellen. We hebben schoeisel van allerlei verschillende merken, waaronder Guess, La Strada en Steve Madden. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je er altijd modieus bijloopt, ook als je de schoenen in de sale koopt.

Shop online of bezoek onze winkel in Woerden

Schoenen kopen is extra leuk wanneer ze in de sale zijn! Bekijk daarom snel ons aanbod online of kom langs in onze winkel in Woerden. We helpen je graag bij het maken van een keuze. Spreek een van onze verkoopmedewerkers in de winkel aan voor advies of neem contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 06-18258466 of door een e-mail te sturen naar info@stylewoerden.nl.