• Wekelijks nieuwe artikelen
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending V.A. €65,-
  • Niet goed is geld terug

Betaalmethodes

BETAALMETHODES

Wij bieden onderstaande betaalmethodes aan:

Ideal
Afterpay
Bancontact
Creditcard
Belfius
ING Home’Pay
 

Waarom iDeal?

IDeal is een Nederlandse betaalmogelijkheid. De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. IDEAL is veilig, snel en makkelijk!
- Je betaalt via je eigen bank, dus vertrouwd en veilig.
- Registreren of speciale software downloaden is niet nodig.
- Je IDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar op rekeningoverzicht.
- Betalen met iDEAL is altijd gratis.

Waarom Afterpay?

AfterPay voert voor Style Woerden het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij ons achteraf betalen tot een bedrag van € 400 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. De kosten voor afrekenen met Afterpay kost €0,95.

Waarom Bancontact?

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving bij je eigen bank. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld staat direct bij ons op de rekening. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.
- Makkelijk betalen via de Bancontact App
- Meest gekozen betaalmethode in België.

Waarom Creditcard?
Bij ons kun je betalen met je Visa/Mastercard/Maestro creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcardgegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

Waarom Belfius?

Voor onze Belgische klanten hebben we Belfius! Online shoppen was nog nooit zo eenvoudig, zeker als u de Belfius Mobile app gebruikt om te betalen. U kiest of u betaalt met uw bankkaart, Mastercard of Visa. Makkelijk en veilig via uw eigen bank of creditcard.


Waarom ING Home’Pay?

ING Home’Pay is een betaalmethode waarbij je gemakkelijk en snel vanuit je eigen bank betaald waardoor de betaling gegarandeerd is. Dit betekend dat de betaling direct verwerkt is, wanneer de betaling is afgerond! Iedereen met een Home’Bank of Business’Bank account bij ING België kan betalen met deze methode en er is geen kredietkaart nodig. Simpelweg inloggen op de beveiligde omgeving, de gegevens controleren en de betaling bevestigen is voldoende om met ING Home’Pay te betalen.