• Wekelijks nieuwe artikelen
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending V.A. €65,-
  • Niet goed is geld terug

Retourneren

Ben je toch niet tevreden met je bestelling, dan heb je uiteraard de mogelijkheid om je bestelling, of een deel van je bestelling, te retourneren. Je kunt de artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. De artikelen die geretourneerd worden, dienen binnen het termijn van 14 dagen in goede orde ontvangen te zijn in ons magazijn. Indien de artikelen te laat bij ons binnenkomen of niet aan de eisen voldoen, zoals vermeld in de algemene voorwaarden, dan hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.Het recht op terugbetaling komt dan te vervallen. De verzendkosten zijn 5,95 euro voor bestellingen onder de 65 euro. Bestellingen worden vanaf 65 euro gratis verzonden. Mocht hierna een artikel of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de 65 euro uit, dan worden er alsnog 5,95 euro verzendkosten berekend. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel. Voor verdere voorwaarden betreft het retourneren, willen we je graag verwijzen naar onze algemene voorwaarden.

Dit kun je vinden in artikel 12 – retourneren. Als je de artikelen retour stuurt, dan dien je onderstaand retourformulier mee te sturen. Als je op de onderstaande link klikt, dan kun je het retourformulier downloaden.

 

Retourneren kan naar het volgende adres: Edisonweg 13A, 3442AC in Woerden.

Let op!

Je dient je retour binnen 14 dagen te versturen naar Edisonweg 13A te Woerden anders kan je retour helaas niet in behandeling genomen worden. Tevens dien je te betalen voor de retour zending bij een POSTNL of DHL punt. Retourzendingen die buiten het retour termijn bij ons binnenkomen kunnen helaas niet meer in behanding genomen worden en retourzendingen zijn ten alle tijden niet gratis.

Retourformulier.

Pakket retour sturen? Je kunt onderstaand adres op het pakket plakken en retourneren via PostNL. Zij zullen een verzendlabel voor jou aanmaken. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
Let op: de tarieven voor de retourzending zijn van het postbedrijf waarmee je jouw pakketje naar ons verstuurd! 

Style
Edisonweg 13A
3442 AC Woerden