• Wekelijks nieuwe artikelen
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending V.A. €65,-
  • Niet goed is geld terug

Laarzen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

GAVE A GIRL THE RIGHT SHOES, AND SHE CAN CONQUER THE WORLD!

Of je nu op zoek bent naar nette laarzen met een hoge hak, stoere laarzen of stylish overknee laklaarzen – bij Style Woerden kun je de grootste collectie laarzen van Nederland en België bestellen. Onze laarzen zijn niet alleen helemaal in de mode, maar zijn ook nog eens heel betaalbaar. Dat maakt shoppen nog leuker! Heb je binnenkort een spannende date op de planning staan of wil je iedereen wegblazen tijdens een belangrijke presentatie op je werk? Voel je zelfverzekerd dankzij een paar laarzen met een mooie hoge hak of kies ervoor om nette overknee laklaarzen te bestellen voor een meer edgy look.

Onze laarzen passen bij jouw stijl! 

Laklaarzen met een hoge hak of suède haklaarzen zijn de perfecte keuze om te bestellen voor een avondje uit of een romantisch diner met je lover. Voel je op en top vrouwelijk door nette overknee haklaarzen of laarzen met een sleehak te bestellen, die niet alleen je benen eindeloos laten lijken maar ook voldoende stabiliteit bieden. Natuurlijk kun je ook terecht om een paar stoere laarzen of nette overknee laklaarzen zonder hak van diverse merken te bestellen – ideaal voor een dag shoppen met je vriendinnen! Houd je ervan om wat meer in de spotlight te staan? Geef jouw zomerjurkje of lange oversized blouse een nieuwe twist met cowboy boots of overknee laklaarzen. De zachte suèdine van deze laarzen oogt als fluweel en dankzij de rustige kleuren zijn deze boots met allerlei kledingstijlen te combineren.

Bekijk ons aanbod om jouw favoriete haklaarzen te bestellen

Bij Style Woerden kun je niet alleen terecht om stoere laarzen, haklaarzen, overknee laarzen en nette laklaarzen te bestellen om jouw outfit af te maken, maar we zorgen er ook nog eens voor dat het bestelproces gemakkelijk is. Als je jouw nieuwe laklaarzen of haklaarzen gaat bestellen, betaal je eenvoudig achteraf met Riverty, zodat je ze eerst op het gemak thuis kunt passen. Dan weet je zeker of ze bij je garderobe passen! Kies je ervoor om jouw nieuwe haklaarzen, nette laarzen, boots of stoere laarzen voor 15.00 uur (werkdag)  te bestellen? Dan zorgen wij dat je jouw nieuwe laarzen de volgende dag al in huis hebt. Superhandig als je aankomend weekend een feestje op de planning hebt staan! Bij vragen neem je contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 06-18258466 of een e-mail te sturen naar info@stylewoerden.nl. We helpen je graag verder.

IF THE SHOE FITS, BUY IT!